De Vlaamse Economische Kring...

... een grote meerwaarde in je studententijd

De activiteiten en evenementen die wij organiseren zijn op enkele na voor iedereen vrij toegankelijk. Zeker als student van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde aan de UGent. Je kan bovendien lid worden om te genieten van talloze promoties en kortingen (zeker aangeraden).
Maar voor de meerwaardezoeker hebben we ook net dát tikkeltje extra te bieden. De ultieme ervaring tijdens jullie studententijd: de club-ervaring!

Alles begint met de doop. Dit traditionele tafereel heeft talloze voordelen want het opent de deur naar een rijkgevuld studentenleven. Als eerste jaar is het dé manier om kennis te maken met de vereniging en gigantisch veel nieuwe mensen te leren kennen. Enthousiastelingen kunnen zelfs doorstoten en een functie vervullen binnen het geniale praesidium! Kortom, je zult er geen spijt van hebben.

Vatenrecordcantus2.jpg

Doop

Er gaat een wereld voor je open. Dat zijn zo wat de enige woorden die je je er voor kan gebruiken. Je moet het ervaren om het te weten... En dat kunnen heel veel voorgangers getuigen!
Mocht dit nog niet voldoende zijn ben je vanaf dat je gedoopt bent ook welkom op onze geniale cantussen. Zingen en een pintje drinken in traditionele sfeer, je weet niet wat je mist.
Bovendien is je laten dopen ook een vereiste om deel uit te maken van het geniale Praesidium.

careerday2016_praesidium.jpg

Wil je dat tikkeltje meer betekenen?

Het Praesidium is de organisatie die er voor zorgt dat de VEK doet wat het moet doen. Elke student laten genieten van zijn studententijd én er voor zorgen dat deze optimaal zijn opleiding afrondt met zijn of haar droomjob in handen! Het is de kers op de taart van de studentenbeleving en een gigantisch leerrijke ervaring.